İrem Derici, sapık yüzünden evini değiştirdi

Ünlü popçu İrem Derici, önceki gece Kıbrıs Girne’deki Chamada Club’te sahne aldı.

Mekanı hınca hınç dolduran hayranlarına harika bir gece yaşatan popçu, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda bir kişinin kendine musallat olmasıyla şikayette bulunan şarkıcının bir sapığı olduğu ortaya çıkmıştı. Olayı soran muhabirlere “Bu olay yüzünden evimi değiştirdim. Hiçte istemediğim bir şeydi ama ailem endişe duydu. Annem çok korktu. O yüzden güvenlikli bir siteye taşındım.” cevabını verdi.

Afakan Basıyor

Habercilerin “2019 yil sizin için nasıl geçti?” sorusuna ” Ne çok kötü, ne de çok iyi diyebilirim. Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş benim bir de bir sıkıntım var. Yilin son 3 ayı bana bir afakan basıyor. Hemen o yılın bitmesini istiyorum. O son 3 ay benim için biraz zor geçer.” dedi.

blank
İrem Derici

Ortaya Karışığım

Muhabirlerin “Bazı şarkıcılar vardır sürekli aşk üzerine şarkılar yazar. Size ne zaman aşk kadını diyebileceğiz? demesi üzerine “8 yıldır sektördeyim. Beni biliyorsunuz. Ben 6 ay bekarım, bir ara evliyim, bir ara çok aşığım, bir bakıyorsun hiç bir şey yok. Yani anlayacağınız ben ortaya karışığım” diyerek herkesi güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.