Cengiz Kurtoğlu, yeni yılda yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkacak

Cengiz Kurtoğlu geçtiğimiz gün İstanbul Sancaktepe’de “Ali Baba’nın Çiftliği” restaurantta sahneye çıktı. Eskimeyen şarkılarıyla sevenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Kurtoğlu, yaklaşık iki buçuk saatlik sahne performansıyla katılımcılardan büyük alkış aldı.

Sahne performansı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurtoğlu, yeni yılda yeni bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkacağı müjdesini verdi. “Bu şarkıyı doğum günü olanlar çok sevecek” şeklinde konuşan duayen isim son günlerde rap ve alternatif tarzda müzik yapan sanatçıların, arabesk alt yapılarla yaptığı şarkılara ilişkin de konuştu. Müziğin evrenselliğine vurgu yapan usta sanatçı bu konuya olumlu baktığını söyledi. Kurtoğlu, Sefo ile geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte tanıştıklarını ve kendisiyle sohbet ettiklerini söyledive kendisinin çok mütevazi ve terbiyeli bir genç olduğunu belirtti. Sefo’yu müzikal anlamda da çok beğendiğini söyleyen Cengiz Kurtoğlu, kendisiyle kült olmuş eserlerinden “Gece Olunca” şarkısında düet yapmak istediğini kameralar aracılığı ile duyurdu. “Ben Gece Olunca’yı okuyacağım, Sefo’da rap yapsa muhteşem olur” şeklinde konuşan Usta müzisyen, diğer eserlerinden birinde de rap düetine olumlu baktığını söyledi.

Cengiz Kurtoğlu, önümüzdeki haftalarda vizyona girecek olan, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş gibi usta oyuncuların yanı sıra İbrahim Tatlıses, Serdar ortaç ve kendisinin de yer aldığı Kolpaçino 4 ile ilgili de konuştu. Kurtoğlu, çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.