Ünlülerden Diyarbakır’da oturma eylemi yapan ailelere destek!

Aralarında Hülya Koçyiğit, Muazzez Ersoy, Gülben Ergen, Yavuz Bingöl, Cengiz Kurtoğlu, Hazım Körmükçü ve Hasan Kaçan’ın da bulunduğu bir grup sanatçı, Diyarbakır’da HDP binası önünde oturma eylemi yapan anneleri ziyaret etti.

Diyarbakır’da çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP binası önünode oturma eylemi yapan annelere sanatçılardan destek ziyareti geldi.

blank
Gülben Ergen

Bu annelerin sesine kulak verin

Diyarbakı’a gidip destek veren ünlülerden Gülben Ergen “Bir annenin ciğerinin yanarak evladını aramasından başka ‘Ölü de istiyorum diri de istiyorum’ diyor. Başka ne denilebilir? Annelerin gücünü hiçbir kuvvet yenemez. Dün gece burada hain terör yine can aldı. Pırıl pırıl delikanlılar… Ne hakları var? Bu ne büyük bir acı? Bitmeyecek, burası Türkiye Cumhuriyeti. Bu annelerin sesine kulak verelim, çok acı” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.