Cengiz Kurtoğlu: Darp ya da benim polisten kaçma gibi bir durumum yok

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz akşam bir doğum günü partisine katıldı. Alkolün dozunu kaçıran bir şahıs birçok sanatçıya küfretti. Kurtoğlu, uyarmasına rağmen küfür etmeye devam eden kişiyle arbede yaşadı. Olayla ilgili konuşan Kurtoğlu, “Kendisini ikaz ettim ancak küfre devam edince onu sadece ittim. Darp etmedim” dedi.

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, önceki akşam İstanbul Sarıyer’de bulunan bir mekanda düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Kurtoğlu aynı masada oturduğu alkolün dozunu kaçıran M.C. adlı kişi ile tartışma yaşadı.

Küfür ettiği için şahsı darp ettiği konuşan Cengiz Kurtoğlu, ilk kez konuştu. Sabah’a açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı şunları söyledi:

“Alkolün dozunu kaçıran bir adam, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Ümit Besen gibi isimlere küfür etmeye başlayınca gerginlik yaşandı. Kendisini ikaz ettim ancak küfre devam edince onu sadece ittim. Darp ya da benim polisten kaçma gibi bir durumum yok, evimdeyim”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.