2024’de ki projelerini anlattı

Kıbrıs’ın başarılı organizatörü Hayriye Vurdu, Chamada Prestige Hotel’de yeni yıla özel verdiği pozlarla 2024 deki projeleri hakkında konuştu.

Hayriye Vurdu bugüne kadar yaptığı Ödül töreni ve yarışmalarla adından söz ettirerek Kıbrıs’ta organizasyon denince akla gelen ilk isim de olmayı başardı. Başarılı Organizatör her yıl yaptığı modellik yarışmasını bu yılda şubat ayında gerçekleştirmeyi hedeflerken geçenlerde yaptığı Turizm ve başarı ödül Töreni ile de organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Kıbrıs ‘ta bir çok açılış tanıtım defile yapan başarılı organizatör yeni yıldan sonra Top Model Of North Cyprus yarışması için hazırlıklarına başlayacağını da dile getirdi. Birçok ülke güzelinin katıldığı yarışmanın bu yıl da 9. su düzenlenmesi hedefleniyor. Hayriye Vurdu 2024 ‘de başarılı organizasyonlara imza atmayı hedeflediklerini ve 2024 ün yeni bir yılla herkese iyi gelerek dünyadaki tüm olumsuzlukların savaşların bitmesini temenni etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.