Cara Delevingne’in evine gizlice girmeye çalıştı!

Ünlü model Cara Delevingne’in evine girmeye çalışırken yakalanan takıntılı hayranı ya da hırsız olduğu düşünülen kişi tutuklandı.

Cara Delevingne, takıntılı bir hayranının ya da bir hırsızın hedefindeydi. Önceki gün saat 11.00 civarında Delevingne’in Los Angeles’taki evine girmeye çalışan biri komşular tarafından polise ihbar edildi.

TMZ’nin haberine göre, bir kişiyi 27 yaşındaki modelin evinin duvarına tırmanırken gören bir komşusu polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede eve ulaşan polisler evin etrafını sararak ünlü modelin evine girmeye çalışan kişiyi yakaladı.

Delevingne’in evine girmek isteyen 22 yaşındaki Sedric Ruempker adlı kişinin “izinsiz haneye girme” suçundan tutuklandığı bildirildi.

Ruempker’in Delevingne’in evini rastlantısal olarak mı seçtiği yoksa hedef gözeterek mi girmeye çalıştığı henüz bilinmiyor.

Olay anında Delevingne’in evde olmadığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.