“Canlı Masa” UÇANKUŞ TV’de başlıyor

Magazinin kalbinin attığı UÇANKUŞ TV’de yepyeni bir program başlıyor. Tayyar Işıksaçan ve Ece Pirim’in hazırlayıp sunacakları “Canlı Masa” hafta içi hergün saat 10.00 ile 12.30 arası ekranda olacak.

17 Haziran Pazartesi itibariyle canlı olarak yayınlanacak olan programın yapımcılığını Gökhan Kaya, moderatörlüğünü Ece Pirim yaparken, magazin gazeteciliğinin usta ismi Tayyar Işıksaçan yorumları ve değerlendirmelerde bulunacak.

Türkiyenin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı olarak yayın hayatına devcam eden Uçankuş Tv’de yaz dönemi oldukça hareketli başlıyor. Yeni sezonda magazinin nabzını Uçankuş farkıyla tutmaya devam etmek için yeni programlar birbir ekrandaki yerini almaya başladı.

“CANLI MASA” da yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak. Uzun yıllar çeşitli programlarla ekranda olan Tayyar Işıksaçan ve Ece Pirim bu defa magazin dünyasının nabzını tutmak için bir araya geliyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.