Ünlü top model Bar Refaeli, Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktı

Türkiye’nin en büyük moda şovu olan ve ünü ülke sınırlarını aşan Dosso Dossi Fashion Show, yine büyük bir isim ile ünlü top model Bar Refaeli ile unutulmaz bir şova imza attı.Antalya Expo Center’da düzenlenen şov için özel bir podyumkuruldu. Dijital efektler ve ışık gösterileri arasında podyuma baş manken olarak çıkan Bar Refaeli, sergilediği dört ayrı kıyafet ile konukları büyüledi.

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği defilede Bar Refaeli’ye ünlü Türk isimler de eşlik etti. Sonbahar – kış kreasyonlarınınsergilendiği defilede Özge Ulusoy ve Deniz Akkaya da podyumda büyük alkış alan isimler oldu. Yerli ve yabancı 100 mankenin katılımıyla büyük bir şova sahne olan defilenin dikkat çeken diğer isimleri ise tescilli Türk güzellerdi. “Gelmiş geçmiş en büyük Dosso Dossi defilesi” olarak adlandırılan defilede Miss Turkey 2015 Ecem Çırpan, MissTurkey 2016 Buse İskenderoğlu, Miss Turkey 2017 Pınar Tartan ve Miss Turkey 2018 Şevval Şahin de podyumda başarıyla yürüdü.

blank

Defile sonrasında Dosso Dossi Holding CEO’su Hikmet Eraslan ile basın toplantısına katılan Bar Refaeli, gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Adriana Lima, Kendall Jenner, Isabeli Fontana ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü onlarca ismin yürüdüğü Dosso Dossi podyumunda yer almanın özel bir deneyim olduğunu belirten Bar Refaeli “Dosso Dossi Fashion Show’u dünya basınından takip ediyorum ve çok başarılı olduğunu biliyorum. Gönül rahatlığı ile buraya geldim ve bu şovda yer almaktan çok keyif aldım ” dedi.

Dosso Dossi Holding CEO’su Hikmet Eraslan ise dünya starlarını ağırlamaya devam edeceklerini söyledi. Eraslan, ünlü isimlerin Dosso Dossi podyumunda yürümesinin artık bir gelenek haline geldiğini ve tüm dünyanın dikkatlerini Türkiye’ye çekmeyi başardıklarını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.