Çocukların kahramanı babalara özel hediyeler D&R’da!

Babalar Günü’nde babanızla birlikte yaratıcı vakit geçirmeye hazır mısınız? Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’ın sunduğu önerilerle babanıza boş zamanlarını keyifle değerlendirebileceği bir hobi kazandırabilirsiniz.

Birlikte anı yakalayın… Babanız hem fotoğraf çekmekten hoşlanıyor hem de teknolojik aletlerle ilgilenmeyi seviyorsa ona anında baskı alabileceği bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Eğlenceyi babanızın parmaklarının ucuna getirebilir, heyecan verici çekimler yapmasını sağlayabilirsiniz.

Son yılların en gözde hobi ürünlerinden drone’lar ile gökyüzünü birlikte fethedin! Güzel havanın keyfini dışarıda çıkarmak isteyen babanıza eğlence ile teknolojiyi buluşturan drone’lardan birini alabilirsiniz. Hafta sonları şehir dışındaki yakın yerlere giderek, hem keyifli vakit geçirebilir hem de drone’ları uçurabilirsiniz.
Daha sıra dışı ve modern bir sürpriz için ona D&R’da bulunan Kobo e-kitap okuyuculardan alarak okumak istediği tüm kitapları yanında taşımasını sağlayabilirsiniz.

Ajanda ve şık bir kalem ile hayatınızdaki en özel insanı mutlu etmeniz mümkün! D&R’da yer alan ajanda ve kalem modelleriyle Babalar Günü’nde babanızın kendisini özel ve mutlu hissetmesini sağlayabilirsiniz!

Oyunsuz olmaz… Eğlence seven babalar için oyun konsolları ve konsol oyunları vazgeçilmezler arasında bulunuyor. D&R’ın oyun ve konsol bölümündeki PS4 ve Xbox konsollarının yanı sıra sürükleyici hikayeler ve göz alıcı görsel efektlerle zenginleştirilen oyunlar, eğlenceli bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Evinizde retro rüzgarı estirecek bir pikap, iyi bir hoparlör ya da sevdiği şarkıları dilediği yerde mükemmel ses kalitesiyle dinlemesini sağlayacak iyi bir kulaklık da müzik tutkunu babalar için son derece keyifli bir hediye seçeneği… D&R’da babanızın müzikle baş başa kalmasına yardımcı olacak birçok pikap, hoparlör ve kulaklık çeşidini bulabilmeniz mümkün.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.