Can Yaman’ın eski sevgilisi Bestemsu Özdemir’den ‘libido’ çıkışı

Can Yaman’ın eski sevgilisi Bestemsu Özdemir, oyuncunun ‘libido’ açıklamasıyla ilgili konuştu. Özdemir, “Kadını aşağılayan bir durum. Herkesin kendi karakteri” dedi.

Can Yaman’ın eski sevgilisi Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Arap dünyasından teklif alıp almadığını sorulan ünlü oyuncu, “Ben bir Arap şarkıcının klibinde oynadım, fakat oralara gidip, açılış yapıp yemeklere katılmadım. Bayan olunca konu başka yerlere gidiyor, hiç o toplara girmedim” yanıtını verdi.

“O ARKADAŞIN GÖRÜŞÜNE KATILMIYORUM”

Hürriyet’ten Cenker Tezel’in haberine göre; Özdemir, eski sevgilisi Can Yaman’ın ‘libido’ açıklamasıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

“O arkadaşın görüşüne katılmıyorum. Çok şey söyleyebilirim ama söylemek istemiyorum. Kadını aşağılayan bir durum. Herkesin kendi karakteri, tercihi.”

Can Yaman’a bir darbe de Demet Özdemir’den geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.