Hande Yener: Pop müzik şuan yolunu bulamadığı için çaresiz

Hande Yener, Uludağ’da düzenlenen bir festivalde konser verdi. Yener, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Müzik kariyerinde 20’nci yılı kutlamaya hazırlanan Hande Yener, Uludağ’da düzenlenen bir festivalde sahneye çıktı. Konserinden önce basın mensupları ile bir araya gelerek onların sorularını cevaplayan Yener, “Bu akşam eski parçalarımı söyleyeceğim, yeni albümümdeki şarkılar içimde çalıyor şu anda, yeni albümde 20 yıllık bir Hande Yener birikimi var. Albümdeki şarkıları tarif etmek çok zor. Ve sanıyorum ki dinleyicilerin duymak istediği tarzda şarkılar geliyor. Yeni albümde duymak istedikleri Hande Yener var. Çok tarz yaptığım için bir çok değişik kitle var, beni takip eden, yeni albümün bütün kitlelere hitap edeceğini düşünüyorum” dedi.

blank
Hande Yener

“ÜZÜLMEDİM, EĞLENDİM”

Yeni albümünde yeni imajı çok konuşulan ve Yılmaz Morgül’e benzetilen Yener, “Takipçilerimin beni Yılmaz Morgül’e benzetmesi beni üzmedi, tam tersine eğlendim. Bir fotoğraf ile gündeme gelmek kolay bir şey değil. İnsanlar neler yapıyor da gündeme gelemiyor. O yüzden espriliydi. Herkese benzedim, biliyorsunuz benim kaderim de var. Beni mutlaka bir şeylere benzeterek, benimle oyun oynamayı seviyorlar” diye konuştu.

“POP MÜZİK ÇARESİZ”

Son dönemde yaptığı “Rap müzik popu bitirdi” açıklamasıyla müzik dünyasında polemik başlatan Hande Yener, “İnsanlar sahte tıklarla bazı müzik tarzlarının iyi olduğunu sanmaya başladı. 100 milyon tıklama alan şarkı için, bu şarkı çok güzel diyerek herkes o yönde şarkı yapmaya başladı. Ve bu sırada hep birlikte pop müziğini gömdüler. 20 yıldır bu işin içinde olan biri olarak bu can çekişmeyi gördüm. Pop müzik şuan yolunu bulamadığı için çaresiz” dedi.

KENDİSİNİ EN ÇOK ÜZEN ŞEYİ AÇIKLADI

Sahnede dinleyicileri ile sohbet eden şarkıcı, bir dinleyicisinin abla demesi üzerine, “En çok tutulduğum şey, yaşı benden büyük görünen birinin bana abla demesi” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.