Can yaman, yeni projesi için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti

Oyunculuk kariyerini İtalya’da sürdürme kararı alan ünlü oyuncu Can yaman, yeni projesi için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti. Dünya çapında tanınan bir isim haline gelen Can Yaman’a hayranları büyük ilgi gösterdi. Hayranlarının oteline geldiği anları sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinde rol almasının ardından ünü Türkiye sınırını aştı. İtalya’da büyük bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman, burada hem reklam hem de dizi projelerinde rol alıyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Yaman, yeni projesinin çekim mekanlarını incelemek için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti.

blank

CAN YAMAN’IN KALDIĞI OTELİ HAYRANLARI BASTI

Oyuncunun kaldığı oteli kalabalık bir hayran grubu bastı. Yaman’ın hayranları otelin önündeki araç trafiğini de aksattı. Yaşanan izdihama polis müdahale etmek durumunda kaldı. Can Yaman, otelin önündeki kalabalık grubun videosunu “Macaristan beni seviyor” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Yakışıklı oyuncun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.