Camdaki Kız’da ortaya çıkan sırlar, tüm dengeleri alt üst etti

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Camdaki Kız, yayınlanan 26’ıncı bölümü ile yine çok konuşuldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın 26’ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız’ın bu bölümünde Melisa’nın gerçek kimliği ortaya çıkınca Rafet ipleri eline aldı ve Melisa’yı ziyarete giderek bu ilişkiyi bitirdi. Selen’in hamile olmadığını öğrenen Gülcihan, evin geri kalanına bebeklerini kaybettiklerini söyleyecekleri bir plan yaptı. Feride, Alper’le buluştuktan sonra gerekeni yapması için Cana’dan yardım istemeye gitti. Cana’dan durumu öğrenen Sedat ise Cavit’ten tekrar yardım istedi. Şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat’ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB’yi Sedat’a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB’yi gizlice alarak görüntüleri izledi.

Camdaki Kız yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Kanal D’de….

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.