Camdaki Kız perşembe akşamının lideri! Zirveyi bırakmıyor!

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 65’inci bölümüyle 20+ ABC1 kategorisinde 7,67 reyting ve 16,29 izlenme payı ile perşembe gününün birincisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 65’inci bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

blank

Camdaki Kız’ın ekrana gelen bu bölümünde; Hayri’nin Nalan’la görüşmek için engel tanımaması en sonunda onu kendi evinde alıkoymasına neden oldu. Sedat; asistanı ile yakınlığını ilerletirken şirkette aldığı kararlar yüzünden Selen’in tepkisiyle karşılaştı. Metin ise Hafize’ye çok az ömrünün kaldığını itiraf etti.

Camdaki Kız yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.