Büyük finale yaklaşan Camdaki Kız yine zirveden inmedi! Hayri’nin ölümü izleyiciyi ekrana kilitledi

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Camdaki Kız büyük final öncesi yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 81’inci bölümü Total kategoride 6,08 reyting, 17,61 izlenme payı, Ab kategorisinde 7,34 reyting ve 22,28 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,49 reyting ve 20,14 izlenme payı alarak yine zirvedeki yerini korudu.

Final tanıtımı büyük merak uyandırdı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın final bölümünün tanıtımı yayınlandı. Hayri’nin Laz Kızı tarafından öldürülmesinin ardından Türkan ile Nalan Hayri’nin acısını yaşıyor. Nalan’dan ikinci bir şans isteyen Sedat’ı Nalan geri çevirmiyor ve Köroğlu Malikânesinde herkes için yepyeni bir hayat başlıyor.

blank

Camdaki Kız büyük finali ile 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.