Çağla Şikel’in Beyonce aşkı

Çağla Şikel ve modacı Hakan Akkaya dünyaca ünlü popçu Beyonce’nin Frankfurt’ta gerçekleştirdiği konserini izlemeye gitti. Kraliçe olarak adlandırılan popçu Beyonce, The Formation dünya turu kapsamında geçtiğimiz akşam Almanya’nın Frankfurt şehrinde Commerzbank Arena’da sahneye çıktı. Büyük bir Beyonce hayranı olan Çağla Şikel, kardeşi Berna ve modacı arkadaşı Hakan Akkaya ile konser için Almanya’nın yolunu tuttu. Şikel, “Bende bir heyecan, çok uzun yıllardır izlemek istediğim bir konser için yurt dışındayım. Sizce kim olabilir?” diyerek instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Ardından Beyonce’nin muhteşem sahne şovundan videolar paylaşıp, “Koptuğumuz an, inanılmaz” yorumlarını yaptı. Akkaya ise konser alanına metro ile giderken fotoğrafını paylaşıp, “Bekle bizi Beyonce” notunu düştü.

cagla

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.