Caner Erkin beklenen Şükran Ovalı itirafını yaptı

Caner Erkin beklenen itirafı internette yaptı! Şükran Ovalı ile birlikte olduğu konuşulan ancak konu için yorum yapmayan futbolcu Ş yazarak kalp koydu. İtalyan devi İnter’e imza atan Caner Erkin sosyal medyada aşka geldi. Eşi Asena Atalay’dan ayrıldıktan sonra adı Şükran Ovalı’yla aşk dedikodularına karışan ancak konu hakkında suskunluklarını koruyan ikiliden Erkin, sessizliğini bozdu.

Şükran takibe aldı

Bugünlerde takımının kampı için ABD’de bulunan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı fotoğrafın altına “3 gün kaldı (Ş)” notunu ekleyip kalp emojisi koydu. Erkin’in yazdığı not, ünlü futbolcunun üç gün sonra Türkiye’ye dönüş yaparak Şükran Ovalı’ya kavuşacağını açıkça göstermiş oldu. Caner Erkin’in takipçileri ‘Ş’ harfinin Şükran Ovalı olduğunu anlayıp ünlü futbolcuyu mesaj yağmuruna tuttu. Ovalı ise Erkin’i sosyal medyadan takibe alarak haklarında çıkan aşk haberlerini güçlendirmişti.

caner

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.