Bursa’nın şirin ilçesi Gemlik’te çifte coşku!

Yerel seçimler sonrası el değiştiren Gemlik Belediyesi’nin CHP’li başkanı Uğur SERTASLAN, yoğun iş temposunun yanı sıra, düzenlediği halk etkinlikleriyle de dikkat çekiyor!..

Gemlik’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun yanı sıra, Zeytin Festivali heyecanı da yaşanacak!.. Kent Konseyi şu sıralar hummalı bir şekilde, 3 gün sürecek olan büyük organizasyona hazırlanıyor. Titizlikle yürütülen çalışmalar sonrasında Gemlik Meydanı’ndaki etkinlik alanına kurulacak dev sahne, 30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde, 3 gün boyunca, birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak ve Gemlik halkına ev sahipliği yapacak. Çocuklar için kurulacak oyun parkurlarında minikler doyasıya eğlenirken, etkinlik alanında kurulacak stantlarda Gemlik esnafı, festival boyunca ürünlerini sergileyecek ve halka satış yapacak. Yine etkinlik alanında kurulacak dev çadırda resim ve heykel sanatına ait eserler sergilenecek. Palyaçolar, pamuk şekerler ve renkli boyalarla şenlenecek festivalin, her yıl üzerine koyarak devam etmesi bekleniyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.