Instagram’ın son özelliği tartışma yarattı!

Instagram, üzerinde takipçilerinizin sizi konum servisleriyle izlemesini sağlayan bir uygulama yayınlandı.

Sosyal medya platformu Instagram, kendi içindeki değişikliklerinin yanında, pek çok yeni girişimin de ortaya çıkmasını sağlıyor. Yalnızca fotoğraf paylaşmaktan öteye gidilen ve işin açıkçası artık bir yaşam tarzı ürününe dönüşen Instagram, kullanıcıların hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Instagram’a bağlı çalışan üçüncü parti uygulamalar da bu rüzgardan nasibini alarak büyümeye devam ediyor. Bunlardan biri de yakın zamanda piyasaya sürülen ‘Who is in Town’ adlı uygulama.

Kullanıcı, uygulamayı indirdikten sonra uygulama tarafından Instagram’a yönlendiriliyor. Instagram hesabıyla Who Is In Town’a giriş yapan kullanıcı, takip ettiği kişilerin çevrimiçiyken ziyaret ettiği ve paylaştığı yerlerin haritasını görebiliyor. Harita sürekli olarak güncelleniyor ve geçmişe ait konumlar da görüntülenebiliyor.

Uygulamanın iki farklı modu bulunuyor. Tek bir kişiyi izlemenizi sağlıyor

Uygulama, şimdiden pek çok etik sorunu beraberinde getirdi ve oldukça tartışmalı bulundu. Yine de, popüler olacağını öngörmek hiç de zor değil. Sosyal medya platformu Instagram, kendi içindeki değişikliklerinin yanında, pek çok yeni girişimin de ortaya çıkmasını sağlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.