Burak Özçivit ve Fahriye Evcen boşanıyor mu?

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaların kulaktan kulağa yayılmasının ardından Fahriye Evcen’den mutluluk pozu geldi. Paylaşımına “Kalbimin iki yarısıyla güne başladım. Sizi seviyorum” notunu düşen Evcen, boşanma haberlerini yalanlamış oldu.

2017 yılında Sait Halim Paşa Yalısı’nda muhteşem bir düğünle nikah masasına Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2019 yılında oğulları Karan’ı kucağına alarak anne baba olmanın sevincini yaşadı.

Fahriye Evcen hamilelik ve doğum sürecinin ardından setlere dönerken bir magazin sayfası Burak Özçivit ile boşanacakları yönünde haberleri gündeme getirdi.

Eşi ve oğluyla fotoğrafını paylaşan Evcen, “Kalbimin iki yarısıyla güne başladım. Sizi seviyorum” yorumunu yaptı. Evcen’in ardından Özçivit de aynı kareyi paylaştı. Ünlü çift paylaşımları ile iddiaları yalanlamış oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.