Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye için final kararı mı aldı?

Uzun yıllardır TV8’de ekrana getirilen Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’nin reytinglerde bekleneni karşılamaması ardından bomab bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye için final kararı aldığı öne sürüldü. İddiaların ardından konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından olan O Ses Türkiye ile ilgili beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Cumartesi akşamları ekrana getirilen O Ses Türkiye reytinglerde 17. sıraya kadar geriledi.

O SES TÜRKİYE FİNAL Mİ YAPIYOR?

O Ses Türkiye’nin final yapacağı iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Acun Ilıcalı’dan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

HADİSE HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Ebru Gündeş’in jüri koltuğunda yerini alması ile Hadise’nin veda etmesinin ardından güzel şarkıcının sevenleri, “Hadise olmadığı için reytinglerdeki düşüşe hiç şaşırmadık” yorumlarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.