Birce Akalay, Diafa ödül töreninde “Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu

Başarılı oyuncu Birce Akalay, bu yıl Dubai’de 6’ncısı gerçekleşen Diafa ödül töreninde “Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

Şimdiye kadar rol aldığı başarılı yapımların yanı sıra, geçen sezon yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle adından sıkça söz ettiren Birce Akalay başarısını Dubai’de ödülle taçlandırdı.

blank

GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ödül törenine Özgür Masur tasarımı bir kıyafetle ve Monan takılarıyla katılan Akalay, göz kamaştırdı.

Güzelliği ve kıyafet seçimiyle de büyük beğeni toplayan Birce Akalay, ödülünü alırken şöyle konuştu:

Bu benim Dubai’ye 2. gelişim. İlki sadece seyahat içindi ama bu sefer biraz farklı burada sizlerle olduğum için çok mutluyum. Öncelikle birbirini sevmekten asla vazgeçmeyen güzel aileme teşekkür etmek istiyorum. Burada olmak çok heyecan verici.Aynı zamanda yapımcılarıma teşekkür etmek istiyorum. Kuş Uçuşu ve Mezarlık projeleri özelinde Abdullah Oğuz ve Kerem Çatay’a teşekkür etmek istiyorum bana inandıkları için. Bugüne kadar birlikte çalıştığım herkese çok teşekkür ediyorum bana inandıkları ve hayallerini benimle paylaştıkları için.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.