“The NBA Exhibition”, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi – Hupalupa’da açıldı

NBA’nın hayat stili, kültürü ve tarihini gözler önüne seren “The NBA Exhibition”, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi – Hupalupa’da açıldı.

Serginin açılış davetine ev sahipliği yapan Merve Timurlenk Şengül ve Selen Tamer Lakay, Türkiye’ye ilk kez gelen Larry O’Brien NBA Şampiyonluk Kupasının açılışını NBA’in efsanevi oyuncularından Dino Radja ile birlikte yaptı.

Dino Radja kupa açılış töreninde yaptığı konuşmada; Buraya gelen ziyaretçilerin, oyuncuların ellerinin ve ayaklarının ne kadar büyük olduğunu görüp şaşırmaları ilginç. İstanbul’a daha önce sadece maçlar için gelmiştim. Gezme fırsatı bulamamıştım, bu ziyaretimde gezme şansım oldu ve büyülü bir şehriniz olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Gecede; geçmişin ve günümüzün NBA oyuncularına ait ve özel olarak seçilmiş 50 parçalık orijinal imzalı forma, ayakkabı ve top gibi eşyaları davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Sergi kapsamında, davetliler, 20 farklı bölümde artırılmış sanal gerçeklik tecrübelerinden, NBA temalı basketbol aktivitelerine, şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektirme fırsatından NBA’in en yeni ve dinamik uygulamalarını tecrübe etme fırsatı buldu.

Davetliler arasında olan Almeda Abazi Sayışman’ın oğluyla basket yarışması yapması ise büyük alkış aldı.

Açılış davetine; Mehmet Turgut, Almeda Abazi Sayışman, Aleyna Dalveren ve Pınar Soykan gibi çok sayıda isim katıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.