Bergüzar Korel’in siyah boğazlı elbisesi takipçilerini ikiye böldü

Uzun bir aranın ardından Düğüm dizisiyle setlere dönen ünlü oyuncu Bergüzar Korel önceki akşam galaya katıldı. Dizi için imaj değiştiren ve 20 kilo veren Bergüzar Korel’in siyah boğazlı elbisesi takipçilerini ikiye böldü.

Eşi Halit Ergenç ile birlikte çocuklarının etiğimi için Londra’ya yerleşen Bergüzar Korel, yeniden ekranlara döndü. Dijital bir platformda yayınlanan Düğüm dizisiyle kamera karşısına geçen Bergüzar Korel, imajını si baştan değiştirdi ve 20 kilo verdi.

Bergüzar Korel’in heyecanla beklenen dizisi ‘Düğüm’ün galası gerçekleştirildi.

BERGÜZAR KOREL’İN GALA TARZI SOSYAL MEDYA KULLANICILARINI İKİYE BÖLDÜ

Korel, geceye siyah yanları kesik detaylı elbisesi ile damga vurdu. Stil danışmanını yanından bir an olsun ayırmayan Korel’in iddialı tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Stil danışmanının, elbisenin kesik yerlerini açmaya çalışırken yayınlanan videosu gündem oldu. Korel’in kalçasının yan tarafına yaptırdığı dövme de dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.