Koray Avcı, bu kez Avrupa konserleri için yola çıktı

Türkiye’nin en çok konser veren sanatçılarından Koray Avcı, bu kez Avrupa konserleri için yola çıktı.

Avcı, Halikarnas Club organizasyonuyla gerçekleşen turnesinin ilk ayağında Stuttgart, Offenbach, Amsterdam ve Düsseldorf’da müzikseverler ile buluştu. Dört konserde yaklaşık 20 bin seyirciye şarkılarını söyleyen sanatçı Avrupa buluşmalarını çok sevdiğini dile getirdi. Hitlerinin yanı sıra alaturkadan arabeske kendine has yorumladığı coverları ve seyircileri ile yaptığı sohbetlerle yine doyumsuz konserlere imza atan Koray Avcı, 7’den 70’e geniş bir dinleyici kitlesi ile sahnesinde hem eğlendi, hem de eğlendirdi, bir klasik olarak izleyicilerin arasına inerek halaya katıldı, dans etti. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Koray Avcı, Amsterdam’da seyirciler arasından koşup gelen kız çocuklarından çiçekler aldı.

blank

Koray Avcı’nın Avrupa turnesi İsviçre Basel, Almanya Berlin, Almanya Augsburg konserleri ile devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.