Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir ayrılığı taktik miydi?

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in ayrıldıkları, aşklarının sona erdiği öne sürülmüştü. Sabah Günaydın yazarı Bülent Cankurt, yazısında Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkıyla ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı.

Yalı Çapkını dizisinde evli bir çifti oynayan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, gerçek hayatta da aşkı birbirlerinde bulmuş ancak daha sonra ayrılmışlardı. Çiftin ayrılık kararı almalarının bir taktik olduğu öne sürüldü. Sabah Günaydın yazarı Bülent Cankurt, yazısında Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Bülent Cankurt yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Birlikte rol aldıkları dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in ilişki durumu hayranlarının çenesini bir hayli yormuş durumda!

Gerçi bunun asıl nedeni kendileri! Daha da doğrusu; dizinin yapımcısı, ilişkileriyle ilgili konuşmalarını ve birlikte görünmelerini yasaklamasından kaynaklanıyor.

Onlar da mecburen aşklarını gözlerden uzak yaşıyor. Gizli saklı yaşanan aşklarla ilgili çok dedikodu çıktığı için, her gün bir yenisini duyuyoruz.”

blank

Afra Saraçoğlu’yla Mert Ramazan Demir’in ayrılıkları taktik miydi?

“Doğrusunu benden öğrenin… Önceki ay, aralarına küçük bir tatsızlık girse de, aşkları doludizgin devam ediyor.

Kısa süreli ayrılıktan dolayı Afra, 2 Aralık’taki 26. doğum gününü sevgilisiz kutlasa da, Mert Ramazan’ın 28 Ocak’taki 26. doğum gününde birlikteydiler.

Aşıkları Etiler’de bir kuaförden çıkarken gördüm, çok mutlu görünüyorlardı. Aşklarına şahit olan bir arkadaşım da çok tatlı bir çift olduklarını söyledi. Yani bunların hepsi bir taktik…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.