Bergüzar Korel, sevenleriyle buluşacak

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Korel, 16 Mayıs’ta tek kişilik olan ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyunun prömiyerini yapacağını dile getirdi.

15 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel, 16 Mayıs’ta tek kişilik olan ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyunun prömiyerini yapacağını dile getirdi. En son ‘Bir Aşk İki Hayat’ filmiyle sevenleriyle buluşan oyuncu bu sefer tiyatro oyunuyla sahneye çıkacak.

Oyunun yönetmeni ve ekibiyle birlikte geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turunun ardından ardından yemek yiyip koyu bir sohbete oturdu.

İngiltere’de kapalı gişe oynanan Girls and Boys’dan uyarlanan oyunda Bergüzar Korel, uçak yolculuğu sırasında tanıdığı eşini ilk başta sevmeyen ama sonrasında ona delice aşık olan iki çocuklu bir kadını canlandıracak. İbrahim Çiçek tarafından yönetilecek olan oyun, 16 Mayıs’ta seyircileriyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.