İŞTE! Nur Fettahoğlu’nun hayalindeki rol

“Kardeş Çocukları” dizisiyle hayranlarını ekrana kilitleyen Nur Fettahoğlu, bahar söyleşileri kapsamında Lefke Avrupa Üniversitesi’ndeydi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, mesleğe nasıl başladığını anlattı. Dizi ve sinema oyuncusu olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, hayalindeki rolü anlattı.

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bahar söyleşileri kapsamında, oyuncu Nur Fettahoğlu‘nu konuk etti. Öğrenciler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Fettahoğlu, söyleşide öğrencilerle oyunculuk deneyimlerini paylaşarak soruları yanıtladı.

Dizi ve sinema oyuncusu olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Nur Fettahoğlu, “Hayatım boyunca hep oyuncu olmak istemiştim. Çocukluğumda da sürekli bir metin alıp kardeşimle birlikte onun skeçlerini yapardık. Oyunculuk hep içimde vardı hayallerime koştum ve oyuncu oldum” dedi.

blank

BEN ŞANSLI BİR İNSANIM

Öğrencilere mesleğe nasıl başladığını anlatan oyuncu, öncesinde bir bankada çalıştığını ve oradan ayrıldıktan sonra da borsa muhabiri olduğunu ifade etti. Muhabirlik yaparken bir menajer ile tanıştığını ve bu sayede oyunculuğa adım attığını dile getiren Nur Fettahoğlu, “Hep oyuncu olmak istiyordum ama o şans önüme sunulmasaydı belki oyuncu olamayacaktım. Şanslı insanlardanım. Dilerim hepiniz hayallerinize ulaşırsınız” diye konuştu.

Oyunculuk hayatında hasta bir kadını canlandırmak istediğini söyleyen Nur Fettahoğlu, onlara “Siz güçlüsünüz ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Hangi hastalık olursa olsun siz kendinizi var edebilirsiniz mesajını vermek istiyorum” dedi.

Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakteri ile ilgili öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Fettahoğlu, söyleşinin ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi. LAÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen tarafından da Fettahoğlu’na Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi takdim edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.