Berdan Mardini: Devletimizin desteği ile hayallerime kavuşacağım

Ünlü sanatçı Berdan Mardini, memleketi Mardin’de, yüzlerce kişiye istihdam sağladığı Gül Yağı fabrikası için kolları sıvamıştı. Son olarak Tarım Bakanlığının projesini onaylamasıyla devletten yüksek miktarda destek alan Mardini, fabrikasının yapımını hızlandırdı.

Berdan Mardini, “Durmak yok yola devam. Vitesi küçültümüyor; yükseltiyoruz. Türkiye kazansın. Topraklarımız canlansın, insanlara iş imkanı sağlayarak, ülkemizi kalkındırma çabasındayım’ diye konuştu.

blank

Mardini, 10 dönüm üzerine kurulacak olan gül yağı çıkarma fabrikasının 2019 ilkbaharında tamamlanacağını belirterek, “Devletimizin desteği ile hayallerime kavuşacağım memleketime yararlı bir iş yaratmış olacağım.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.