Twitter sesli yayın özelliğini açıkladı

Twitter, iOS kullanıcıların artık sosyal ağ üzerinde sesli yayın yapabileceklerini açıkladı.

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından biri olan Twitter, sesli canlı yayın özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu yeni özellik, şimdilik sadece iOS cihazları üzerinde yayınlandı. Twitter, iOS kullanıcıların artık sosyal ağ üzerinde sesli yayın yapabileceklerini kullanıcılarına duyurdu. Yani kullanıcılar, görüntü olmadan da yayın yapabilecekler. Özellik, ilerleyen zamanlarda Android için de yayınlanacak. Ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Öte yandan kullanıcıların her gün Twitter üzerinde istediklerini belirttiği ‘Tweet düzenleme’ özelliği konusunda hala bir gelişme yok. Yakın zamanda Twitter CEO’su Jack Dorsey, yazım hatalarına kurban gittiğinin görülmesiyle tekrar gündeme gelen bu özelliği Twitter’ın gündeme getirmemiş, bu da kullanıcılar arasında tepkilere neden olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.