Yaşamayanlar’ın dördüncü bölümünde dengeler alt üst olacak

BluTV’nin sıra dışı vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın dördüncü bölümünde vampirler ile avcılar arasındaki dengeler alt üst olacak. Avcılardan Zehra’nın (Türkü Turan) vampirlerin tarafına geçmesi tansiyonu yükseltecek.

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı ‘Yaşamayanlar’ın dördüncü bölümünde işler kızışacak. Melisa’nın (Nilperi Şahinkaya), avcıların ekibinden Zehra’yı (Türkü Turan) vampire dönüştürdüğü an merak uyandırırken, Mia’nın (Elçin Sangu) ise Dmitry’nin (Kerem Bürsin) sağ kolu Yavuz’u (Oral Özer) okla vurduğu dakikalar gerilimi tırmandıracak.

Numel’in (Birkan Sokullu) “Biz ölümsüzler değiliz, yaşamayanlarız” sözleriyle kendini büyük bir çıkmazda hissederken Mia, Dmitry ile Numel arasında sıkışıp kalacak. Tansiyonun yükseleceği bölümde Karmen’in (Selma Ergeç) tutsak edilmesi ise kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

‘Yaşamayanlar’ın yeni bölümü 20 Eylül Perşembe saat 19:00’da sadece BluTV’de!

4.Bölüm Fragman Linki;

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.