“Bebek Geliyorum Demez” filminin özel gösterimi yapıldı

Başrollerini Başak Parlak ve Ali İl’in paylaştığı, yönetmenliğini Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı Bebek Geliyorum Demez filminin özel gösterimi Kanyon AVM’de gerçekleştirildi.

Özel gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibi, neşeli halleriyle dikkat çekti.

Başak Parlak; “Çekim sürecimiz çok keyifliydi. Beste karakterine hazırlanırken annemle çokça fikir alışverişinde bulundum. Hamile olan arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalandım. Çekimler öncesinde 6 kilo aldım, henüz 3 kilosunu verebildim. Filmde hamilelik sürecine dair eğlenceli anlarımıza şahit olacak seyirci. Hamilelik o kadar da gözünüzde büyütülecek bir şey değil. Özellikle anne baba adaylarının ve yakın zamanda anne baba olmayı planlayanların izlemesini tavsiye ediyorum.” açıklamasında bulundu.

blank

Yüsra Geyik; “Çekimler boyunca çok eğlendim. Özellikle benim için oldukça heyecan verici bir iş oldu. 13 senedir Arka Sokaklar dizisinde oynuyorum. İlk defa seyirciler beni başka bir rolde izleyecek.” dedi.

E-bebek’in ana sponsorluğunda çekimleri gerçekleştirilen filmin girişinde seyircilere baby shower kurabiyeleri dağıtıldı.

Bebek Geliyorum Demez 26 Ekim’de vizyona girecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.