Ali İl, FOX’un sevilen dizisi “Savaşçı”nın kadrosuna dahil oldu

Ünlü oyuncu Ali İl, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın ve yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği FOX’un sevilen dizisi “Savaşçı”nın kadrosuna dahil oldu.

Poyraz Karayel, Ver Elini Aşk, Bebek Geliyorum Demez gibi önemli yapımlarda canlandırdığı iddialı karakterlerle izleyicilerin gönlünü kazanan başarılı oyuncu, heyecan dolu bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin bu hafta yayınlanacak 61. bölümü itibariyle, dizide “Murat Kopuz” karakterine hayat verecek olan Ali İl, Murat Serezli’nin canlandırdığı İbrahim Kopuz’un kardeşi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ali İl’i gören dizinin fanları da oyuncuyu sosyal medya hesaplarında yorum yağmuruna tuttular.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı “Savaşçı” yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00’de FOX’ta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.