Aslı Tandoğan: Erkeklerin baskısıyla yaşamak beni üzüyor

22 Aralık’ta vizyona girecek Kadınlara Mahsus filminde birlikte kamera karşısına geçen Aslı Tandoğan ve Başak Parlak, Bambaşka Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu oldular.

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği programda Aslı Tandoğan: “Bir kadın olarak sürekli erkeklerin baskısı altında yaşamak beni çok kırıyor ve üzüyor. Bu ne kadar okumuş olduğun ve maddi durumunun iyiliği ile ilgili değil… Dünyanın her yerinde, sadece Türkiye’de de değil, mutlaka erkekler bir yerde kadınların önünü kesiyorlar ya da hem psikolojik, hem ruhsal, hem bedensel şiddet uyguluyorlar. Bütün erkekler olmasa bile, elinde güç olan insanoğlu, kendinden zayıfa boyun eğdirmek istiyor; bu çok eğitimli erkeklerde de oluyor. Belki aileden gelen eğitimle düzelebilir, insanoğlunun erkek kısmı baya acımasız!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.