Başak Dalveren, Müslüm Gürses’in seslendirdiği “Güldür Yüzümü” yeniden yorumladı

Son dönemde yaptığı çalışmalarla arabesk müziğin yeni kraliçesi olarak anılan Başak Dalveren, büyük usta Müslüm Gürses’in yıllar önce seslendirdiği “Güldür Yüzümü” adlı eseri yeniden yorumladı.

Sözleri Ali Tekintüre’ye müziği ise Yavuz Taner Durmuş’a ait olan ve arabesk müziğin ölümsüz şarkıları arasında yer alan “Güldür Yüzümü” adlı eserin aranjesinde ise son dönemin başarılı gruplarından Rubato’nun klarnet virtüözü Göksun Çavdar’ın imzası bulunuyor.

“Güldür Yüzümü” adlı şarkıyı Özdemir Plak etiketiyle piyasaya çıkaran Başak Dalveren, klip için ise Erkan Nas yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Şile’de gerçekleştirilen klip çekimlerinde romantik görüntüler ortaya çıktı.

Uzun süredir bu şarkı üzerine çalıştığını belirten Başak Dalveren, “Güldür Yüzümü yıllardır Müslüm Baba’dan dinlediğimiz ölümsüz bir eser. Ben de kendisinden bu eseri canlı canlı dinleme şansına sahip oldum. Şimdi ne mutlu ki Müslüm Baba’nın bu eserini seslendirmek bana nasip oldu. Sesim ve duygum elverdiğince seslendirdim. Stüdyoya girdiğimde hep çok heyecanlanırım ama bu eseri okurken dizlerim titredi.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.