Oyuncu Ali Sürmeli, intihar eden annesi hakkında ilk kez konuştu

Beyin ameliyatı geçirdim… Ameliyattan sonra Türkçeyi öğrenmek zordu… Anam oyunculuktan bıktı usandı da gitti intihar etti…

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler’inde haftanın son gününoe usta tiyatrocu, oyuncu Ali Sürmeli’yi konuk etti.

Düvenci, yayın sırasında sakinliğini ve dinginliğini fark ettiği Sürmeli’ye dinginliğinin nedenini sorunca, usta ismin yaşadığı beyin ameliyatı ortaya çıktı.

Ali Sürmeli yaşadığı süreci şöyle anlattı: “Damar patlamış, oğlum kucağında hastaneye yetiştirmiş. 2 sene önce beyin ameliyatı geçirdim. Doktorun ricası bundan sonra başka bir hayat yaşa dedi. Hayat çok güzelmiş… Ameliyat sonrası her şey zordu, Türkçeyi öğrenmek zordu. Ameliyat sonrasından memnunum, 10 yaşımdan beridir hep baş ağrım vardı, artık baş ağrısı kalmadı. Bu damar patlayınca, ameliyatta ne yaptılarsa ağrı mağrı kalmadı. İyi ki oğlum beni kucaklamış götürmüş, kimseye muhtaç değilim iyi ki” dedi.

ALİ SÜRMELİ İNTİHAR EDEREK YAŞAMINA SON VEREN ANNESİ İÇİN DE İLK KEZ KONUŞTU
Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli, intihar ederek yaşamına son vermişti. Akçe Sürmeli’nin yaşadığı kanser hastalığı nedeniyle yaşadığı acılara dayanamayarak intihar ettiği söylenmişti. Sürmeli, Bambaşka Sohbetler’de Annesi için şu cümleleri kurdu: “Anam oyuncu. Müthiş bir oyuncuydu, anneme benziyorum. Sahneye hiç çıkmadı ama, hayatta oynardı. Bir gün dayanamadım dedim ki anne bana Oscar verirlerse getireceğim sana vereceğim dedim. Oyunculuktan kendi bıktı usandı da gitti intihar etti”

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.