Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı’dan aşk pozu

Geçtiğimiz günlerde Ayça Çağla Altunkaya Instagram hesabından fotoğrafları kaldırması ile Acun Ilıcalı’yla ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya atıldı. Ancak ikilinin aşkı dolu dizgin devam ederken sarmaş dolaş poz vererek düşman çatlattı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğini noktalamasından uzunca bir süre sonra gönlünü kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya’ya kaptırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftten Ayça Çağla Altunkaya Instagram hesabından fotoğrafları silince dikkatleri üzerine çekti.

Konuya ilişkin Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya sessizliğini korurken çiftin birbirine sarılarak verdiği bir poz ortaya çıktı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.