‘Bir Zamanlar Çukurova’ da şoke eden gelişmeler yaşanacak

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 94. bölüm öncesinde yayınlanan ikinci fragmanında şoke eden gelişmeler yer alıyor.

Perşembe gecelerine aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı toprakların hikayesini getiren dizide bu hafta ilginç bir buluşma var! Hamilelik kontrolü için doktora giderken kaza yapan Züleyha, uzun süre hastanede kalıyor.

Yaşam mücadelesini kazanmasının ardından, Demir ve konaktakilerin ihtimamlı bakımı ile de kısa sürede ayağa kalkıyor. Ancak, daha sonra yapacağı bir görüşme, Çukurova’da yeniden tansiyonu yükseltecek!

Züleyha ve Fikret’in bu samimi buluşması gözlerden uzak bir yerde gerçekleşmiş olsa bile, gizli kalamaz. Ve Çukurova’da sınırsız aşklar, yeniden ölümüne kavgaları başlatır!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.