Aslı Enver’e ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ teklifi

Sezonda 4. Murat döneminin işleneceği ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisinin yapımcısı Aslı Enver’e teklif götürdü. Aslı Enver, yeni sezonda sultan olacak…. Muhteşem Yüzyıl- Kösem’in 2. sezonunda Sultan 4. Murat’ın devrinin başlanması yapımcıyı harekete geçirdi. Dizinin kastını sil baştan yapan TİMS prodüksiyon şirketi, Nurgül Yeşilçay ile Metin Akdülger’i gibi başarılı isimleri kadrosuna dahil ederek sezonun merak edilen yapımları arasına girmesine neden oldu. Oyuncu kadrosuna yeni isimler katmaya devam eden yapım şirketi bu kez Aslı Enver’in kapısını çaldı. ‘Kış Güneşi’ dizisi beklenenini veremeyince ekran macerası kısa süren Aslı Enver’e dizide sultan olması konusunda teklif götürüldü.

Role sıcak bakıyor

Bugünlerde sevgilisi Murat Boz ile tatilde bulunan oyuncunun teklife sıcak baktığı konuşuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.