İddialı projeye veda etti! Aslı Enver bebek bekliyor

Geçen hafta sevgilisi Berkin Gökbudak’la dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver’den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu öğrenen oyuncunun, hazırlık aşamasında olan ve beklentilerin büyük olduğu ‘Benim Adım Farah’ dizisinden ayrıldığı söylenirken, yapım şirketinin yeni bir oyuncu arayışına girdiği konuşuluyor.

‘Kavak Yelleri’ dizisiyle çıkış yakalayıp ülkenin en ünlü oyuncularından biri olan Aslı Enver, Disney Plus için çekilen ‘Arayış’ dizisinin ardından FOX’un ‘Benim Adım Farah’ dizisinde rol almak için anlaşmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta Berkin Gökbudak’la nikah masasına oturan ünlü oyuncu bebek beklediğini öğrendi.

blank

PROJEDEN AYRILIYOR
Gelişmenin ardından yapım şirketi O3 Medya’nın, Aslı Enver’e hamileliğinin ilk aylarında olduğu için karnı büyüyene kadar projeyi çekmesini teklif ettiği ancak Enver’in, haftalık dizi temposunda hamileliğini riske etmemek için bu teklife sıcak bakmadığı da iddia edildi.

Recai Karagöz’ün yöneteceği “The Cleaning Lady” uyarlaması dizinin başrolü için yeni kadın oyuncu arandığı öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.