Dünyanın en önemli gösterisi Kasım ayında Vakkorama ile İstanbul’da

Dev gösteri FUERZA BRUTA Geliyor!!!!

Bugüne kadar 2,5 milyon kişinin izlediği FUERZA BRUTA, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami’den sonra İstanbul’da izleyenlerin ayaklarını yerden kesecek….
VAKKORAMA; Fuerza Bruta gösterisinde tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri “akılda kalıcı deneyimler” yaşamaya davet ediyor. Hazır mısınız?

İLK İKİ GÜN BİLETLERİ TÜKENDİ

16 KASIM’DAN itibaren Volkswagen Arena’da sahnelenecek olan FUERZA BRUTA’nın biletleri satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılandı. 1 Haziran’da biletler satışa çıktığı gibi saatler içinde ilk iki gün biletleri tükendi. SADECE 10 GÖSTERİ için Volkswagen Arena’da sahnelenecek olan FUERZA BRUTA, izleyenlere bir gösteriden çok daha fazlasını vadediyor.
VAKKORAMA,yaşayan dünyasında vadettiği gibi FUERZA BRUTA da “sıkıcılığa karşı bir sigorta” niteliğinde… Nefes kesen gösteri FUERZA BRUTA;

Dünya çapında 50 ÜLKEDE
5600’ÜN ÜZERİNDE PERFORMANS ile
2,5 MİLYONDAN FAZLA İZLEYİCİ ile buluştu.
10 FARKLI BÖLÜM ile
70 DAKİKALIK büyüleyici bir deneyim sunuyor.

ŞAŞIRTICI, HEYECAN VERİCİ, SÜRPRİZLERLE DOLU

Teknoloji ile sanatın biraraya geldiği FUERZA BRUTA, izleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatıyor.”Brute Force”, İspanyolca’da “ağzı açık bırakacak, şaşırtıcı, heyecan verici” anlamına gelirken,FUERZA BRUTA ,dev kadrosuyla müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir gösteri vaat ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.