Aslı Enver’den hamilelik açıklaması: İsim düşünmek için çok erken

Geçtiğimiz aylarda Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren oyuncu Aslı Enver, önceki akşam rol aldığı “Sırça” adlı oyunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hamileliği hakkında konuşan Enver, “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” dedi.

YouTube video

Oyuncu Aslı Enver, önceki akşam rol aldığı “Sırça” oyunu sonrası gazetecilerin sorularına yanıver verdi. Hamileliği ile ilgili “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman” diyen Enver, “Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” dedi.

blank

“HER ŞEY YOLUNDA, ÇOK MUTLUYUZ”
Hürriyet’te yer alan habere göre, “Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Aslı Enver, sürpriz evliliğiyle ilgili soruya “Evlilik iyi. Güzel bir şey yani. Her şey yolunda, çok mutluyuz” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncuya hamileliği de soruldu. Enver, “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.