Aslı Enver’den milyonluk reklam anlaşması

Önder Öztarhan ile yollarını kısa bir süre önce ayıran ünlü oyuncu Aslı Enver, ayrılık acısını unutmak için Kıbrıs’a gitti. Ayrılığı çalışarak atlatmaya çalışan Aslı Enver bir bankanın reklam filmi in milyonluk anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açan Aslı Enver, sevgilisinin annesiyle de tanışarak aileye girdi. Ancak Aslı Enver ile Önder Öztarhan aşkı kısa sürdü. Çift, kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı.

blank

Son olarak Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı “Sen Yaşamaya Bak” adlı filmde rol alan Enver, ayrılık acısını unutmak için Kıbrıs’a gitti.

Enver, ayrılık sürecini çalışarak geçirerek atlatmaya çalışıyor. Daha önce de birçok reklam filminde rol alan oyuncu, bir bankanın reklam yüzü oldu. İddialara göre Enver, yeni reklam projesinden tamı tamına 3 milyon TL kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.