Işın Karaca’dan yine çok konuşulacak sözler! Artık bunlar mide bulandırıyor!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca ile sevgilisi Can Yapıcıoğlu, geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Işın Karaca, Gülşen’in kostümleri ile ilgili yaptığı açıklamaların sorulması üzerine yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

YouTube video

Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile önceki akşam bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Işın Karaca, renkli kıyafetleri ile dikkat çekti. Işın Karaca, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

İzmir’e yerleştiğini ifade eden Karaca, “İzmir ile İstanbul arasında gidip geliyoruz. İstanbul hayatın kalbi. Böyle çok iyiyiz. Bir baskı yok Can ile çok mutluyuz sahnede. Evde, her yerde beraberiz. Can çocuk istemiyor, daha ne isteyebilirim ki” dedi.

blank

Son dönemde Gülşen’in sahnede tercih ettiği kıyafetleri ile ilgili yaptığı açıklama sorulan Karaca, şunları söyledi: “Ben bir kuyuya taş attım altı hafta önce; benim bir şey yapmama gerek kalmadı, herkes bir şey yaptı.

Şunu söylemek istiyorum, bizim örf ve adetlerimiz var. Ben de sahneye çıkıyorum, dekolte giyiyorum. Bunun sadece bir dozajı olduğunu söyledim. Kim ne isterse onu giysin ama çocuklarımız var. Saçma sapan şeyler, artık bunlar mide bulandırıyor.” Yani Aleyna İngilizce şarkı söyledi, en iyi dil edebiyatla söyle bunu.

Ben çok iyi biliyorum, ben de dil edebiyat mezunuyum. Bizim büyüklerden öğrendiğimiz bu değildi. Ben Sezen Aksu, Ajda Pekkan öğrencisiyim, böyle şeyler görmedik. Sanatçı topluma yön verendir”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.