Aslı Enver ile barışan Murat Boz ilk kez konuştu

Nisan ayında ayrıldığı Aslı Enver ile ilişkilerine bir şans daha tanıyan Murat Boz, barışma sonrası gecelerde ilk kez konuştu.

Nisan ayında ayrıldığı Aslı Enver ile aşklarına yeniden şans veren Murat Boz, birliktelik sonrası ilk kez konuştu. Armutlu’da bir mekândan çıkarken görüntülenen yakışıklı popçu, bu barışma sonrası hayatında da yeni kararlar aldığının da altını çizdi. Yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ile birlikte yemek yiyen Murat Boz, birliktelik sonrası ortaya çıkan fotoğraflarının ardından güzel oyuncuyla barıştığını aktardı.

Konuşmayacağım

Enver ile barışması hakkındaki sorulara “Evet barıştık, mutluyuz. Artık özel hayatım hakkında konuşmayacağım” açıklamasını yaptı. Popçu, daha fazla soru sorulmasına fırsat vermeden aracına bindi.

İŞTE! Murat Boz ve Aslı Enver’den barışma pozu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.