Artık orada yayınlanacak… Hercai dizisi için imzalar atıldı!

Son 10 yılda hızlı bir büyüme yakalayan dizi endüstrisine yurtdışındaki ilgi büyüyor. Çekim kalitesi ve sanatsal değeri açısından da çıtayı yükselten dizilerin başında Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Atv’nin reyting rekortmeni başrollerinde Akın Akınöz ve Ebru Şahin’in bulunduğu Hercai dizisi geliyor.

Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Hercai, kısa sürede büyük beğeni aldı. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in bulunduğu Hercai dizisinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Aydın Taş dahil olmuştu. Dizi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

YURT DIŞINDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Midyat’ın en güçlü ailelerinden Şadoğulları’nın torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran’ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören, reytingleriyle Cuma akşamlarının birincisi haline gelen Hercai’nin, daha ilk üç bölümü yayınlanmışken yurt dışı satışı gerçekleştirildi.

blank

En son Sen Anlat Karadeniz ile Aşk ve Mavi’yi satın alan Romanya ile fuarın ilk gününde satışı gerçekleşen Hercai için imzalar atıldı. Daha önce satın alınan Sen Anlat Karadeniz dizisi ise 2 Eylül 2019’da Romanya’daki yayın hayatına başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.