İspanya kanalı Nova, Cansu Dere için özel program hazırladı

İspanya kanalı Nova, rol aldığı diziler ülke genelinde ilgiyle takip edilen Cansu Dere için özel program hazırladı. Program sonrası Dere sosyal medya gündemine oturdu.

Bir anda gündem oldu

Hürriyet’in haberine göre; Cansu Dere için hazırlanan “La noche de Cansu Dere” adlı programda hem “Sıla” ve “Anne” dizilerinden bölümler hem de kanalın ünlü oyuncuyla yaptığı röportaja yer verildi. Programın ardından Dere, İspanya’da trend topic oldu.

Bunu hiç düşünmemiştim

Dere, “Latin Amerika’da üç diziyle varsınız. Bu ilgi sizi şaşırtıyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi. “Beni İspanya, Meksika ya da Peru’da keşfedebileceklerini düşünmemiştim. İşin geldiği nokta gerçekten çok güzel.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.