İmdadına sunucu yetişti… Can Yaman Arapçasıyla izleyenleri güldürdü!

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’da Can Divit karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Can Yaman, Arap dünyasının önde gelen ödül töreni Murex D’or tarafından ödüle layık görüldü. Törene Yaman’ın Arapça konuşması damga vurdu.

Lübnan’da Erkenci Kuş’un yıldız oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman fırtınası esti. Özdemir ve Yaman Arap dünyasının önde gelen ödül töreni Murex D’or tarafından ödüle layık görüldü. Beyrut’ta gerçekleşen gecede Demet Özdemir ve Can Yaman’a izdihamı yaşandı.

KONUŞMASINA İNGİLİZCE BAŞLADI ARAPÇA DEVAM ETTİ

Sahneye ödülünü almak için çıkan Can Yaman’ın konuşması ise geceye damga vurdu. “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü alan Can Yaman, konuşmasına İngilizce başladı, Arapça sürdürdü, Türkçe noktaladı. Arapça konuşurken zorlanan oyuncunun imdadına sunucu yetişti. Yaman’ın konuşması ise sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

blank

ARAP HAYRANLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Murex D’or ödülleri öncesi yabancı basının sorularını yanıtlayan Can Yaman ve Demet Özdemir’e gecede yoğun ilgi gösteren Arap hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.