Arnold Schwarzenegger: Maskeyi siyasi mesele yapan morondur

Ünlü oyuncu ve eski California Valisi Schwarzenegger, Kovid-19'un yayılmamasında maskenin çok olduğunu belirterek 'Bu siyasi bir mesele değil. Bunu siyasi bir mesele yapan varsa okumayı bilmeyen bir morondur' yorumunda bulundu.

Ünlü oyuncu ve eski California Valisi Arnold Schwarzenegger, Kovid-19’un yayılmamasında maskenin çok olduğunu belirterek “Bu siyasi bir mesele değil. Bunu siyasi bir mesele yapan varsa okumayı bilmeyen bir morondur” diye konuştu.

“YÜZDE YÜZ DOĞRUHAREKET”

CBS’te yer alan habere göre, California’da Vali Gavin Newsom’un eyalet genelinde maske takma zorunluluğu ilan etmesini değerlendiren Schwarzenegger “Yüzde yüz doğru hareket” dedi.

“BU SİYASİ BİR MESELE DEĞİL”

Maske takmanın virüsü yenmek için önemli olduğunu belirten Schwarzenegger “Bilim hemfikir, eğer hepimiz maske takarsak virüsün yayılmasını yavaşlatabilir ve normale dönmeye başlayabiliriz. Bu siyasi bir mesele değil. Bunu siyasi bir mesele yapan varsa okumayı bilmeyen bir morondur” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.