Demet Akalın, Alişan’la sunacağı programdan aylık 400 bin TL kazanacak

Şarkıcı Demet Akalın karantina günlerinde birçok konseri iptal edildiği için “Geçinemiyorum” demişti. Akalın'a bir TV kanalından sabah programı sunması için teklif geldi. Partneri ise 6 yıllık küslük döneminden sonra Şubat 2019’da barıştığı Alişan olacak. Akalın, programdan aylık 400 bin TL kazanacak.

Bir TV kanalından sabah programı sunması için teklif alan şarkıcı yakında ekranlara dönüyor. Partneri de 6 yıllık küslük döneminden sonra Şubat 2019’da barıştığı Alişan olacak.

AYLIK 400 BİN TL KAZANACAK

Akalın Alişan’la sunacağı programdan aylık 400 bin TL kazanacak.

blank

”ALİŞAN’IN YÜZÜNE ‘HAK HUK’ DİYE TÜKÜRECEĞİM” DEMİŞTİ

Demet Akalın yıllar içinde katıldığı canlı yayınlarda önce Alişan’ın yüzüne “Hak Huk” diye tüküreceğini daha sonra ise tükürmek bile istemediğini söylemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.